Kulinarisk vinterhelg
med afterski og isjuving
Vi tar dere med på isjuving, tilbyr afterski etter toppturen og smaker av fjellet om kvelden!
Opphold med alt inkludert
Helgeopphold alt inkludert (kveldsmeny tre retter fredag, fem retter lørdag, 2x frokost, nistepakke og afterski fingermat lørdag, bruk av fjellspa, guidet tur isjuving ca 2h søndag) kr. 4.630,- per person i dobbeltrom/ kr. 5.190,- per person i sætersuite. Legg til en ekstra natt torsdag fra kun kr. 1.900,-!
Program
Ankomstdag fredag
Avtal opplevelsene for lørdag nå, vertskapet vet aktiviteter og toppturer tilpasset vær og føre. Prøv gjerne fjellspa før sæterkjøkkenet serverer kveldsmenyen kl 19.
Lørdag
Etter frokost med smøring av nistepakke, mulighet til å gå på topptur til 2000-meters toppene eller mindre topper med fine nedkjøringer rett fra hotellet. Ikke på ski? Du kan leie truger og rusle en tur i vinterlandskapet eller booke hundekjøring hos våre naboer.
På hotellet: Slapp av i suiten, kjenn på varmen fra lammeskinnene i lenestolen, bruk tiden i fjellspa eller sitt ved den vedfyrte peisen i biblioteket med utsikt over Jotunheimen eller på solterassen ute.
Kl 16 inviterer vi til afterski med litt fingermat i eldhus og stabbur på tunet
Kl 19: Fem-retters kveldsmeny basert på smaker fra Jotunheimen i all sin rikdom og enkelhet i spisesalen fra 1898
Søndag
Etter frokost: Vår guide tar dere med på en fantastisk tur i isen i Sjoajuvet. Enkel, men opplevelsesrik tur med litt klyving for å se frosne fossefall og ishuler i mange farger.
Avreise etter turen, forbi de gamle gardene i Heidal. Stopp gjerne hos Heidal ysteri og bakeri!