Åpningshelg med 10-retters smaksmeny 31.1. – 2.2.

Vinterstemning, stillhet, utsikt over Jotunheimen. Nyt rene smaker av gode råvarer, prøv lokal øl og få en eksklusiv omvisning på Heidal Ysteri!

Smaken av Jotunheimen

Åpningshelgen alt inkludert (Gardsmeny med ølsmaking fredag, 10 retters smaksmeny lørdag, 2x frokost, 1x selvsmurt niste/ termos, omvisning Heidal Ysteri): kr. 4.390,- per person i dobbeltrom/ kr. 5.190,- per person i romantisk sæter-suite.

Program

Fredag

Ankomst til tre retters «Gardsmeny Valbjør» kl 18.30 i spisestuene fra 1898. Ølkelner Karola forteller om ølbrygging på norske garder og matcher smakene fra Valbjør gard i Vågå med passende norske håndverksøl.

Lørdag

Etter frokost med smøring av nistepakke muligheten til å bruke dagen i skiløypene, gå på topptur rett fra hotellet mot 2000-meters toppene eller booke hundekjøring hos våre naboer. Hva med å leie truger og bare rusle en tur?

På hotellet: Nyt den storslagne utsikten over dalen, la øynene hvile over landskapet og tankene vandre. Belønn deg etter turen med noe godt å drikke eller kaffe og kake. Ikke glem å prøve Fjellspa før det blir en stor matopplevelse:

Kl 18.30 inviterer vi til «Smaken av Jotunheimen»: Hindsæterkokkene byr på en ti-retters meny med smakene av Jotunheimen i all sin
rikdom og enkelthet.

Søndag

Etter frokost sender vi dere til Heidal Ysteri og Bakeri, som ligger langs heimveien, en halv time med bil fra hotellet. Der tar Hege dere imot ved 11 tiden og gir dere en eksklusiv omvisning i ysteriet, som hun startet for snart 30 år siden. Muligheter til å både kjøpe med seg Heidalsost og ta en kaffe og biteti på bakeriet!