Kokk/ kjøkkenassistent, frokostvert og renholder

Vi har de siste årene opplevd en stor økning i antall gjester, våre måltidsopplevelser blir satt stor pris på og vi regnes som et av Fjellnorges beste spisesteder. Dette vil vi bygge videre på, vi vil fortsette å gjøre om tradisjon til innovasjon og vi trenger med oss flere dyktige folk.

På grunn av veksten ønsker vi å komme bort fra sesongansettelser og heller ansette på fulltid. Vi tilbyr i første omgang et engasjement fra 1.2.2018 og fram til 1.11.2018, men ønsker å forlenge avtalen ved interesse etter det.

Våre ansatte skal være med å gjøre oppholdet komfortabel og hyggelig for gjesten og vi søker deg med sans for detaljer. Du har gjerne noe kunnskap fra hotell/ restaurantarbeid, men vi tilbyr god opplæring og har mye kunnskap i bedriften om f.eks. øl og vin som du kan ha nytte av.

Vi ansetter

- en fjellkokk, som får lov til å bruke eldhus, stabbur og røykeriet ute på tunet for å servere enkle retter med gode smaker og som liker å formidle historien bak maten til gjestene

- en kjøkkenassistent, som assisterer fjellkokken og eieren. Du lærer å fyre opp i eldhuset og i røykeriet, du hjelper til med å tilberede maten og formidle maten til gjestene

- en frokostvert som tilbereder og serverer frokosten til opptil 50 gjester sammen med et lite team

- en renholder/ husøkonom, som hjelper vertskapet med å holde alt rent og pent, tar tak der det trengs, liker å pynte og kan lære opp og lede en liten stab sesonghjelpere

 

Du som skal være med på laget er utadvendt, men også ydmyk, du er god til å kommunisere med alle på laget og gjestene, du røyker ikke og er interessert i friluftsliv. Du jobber kreativt, er fleksibel og nøyaktig.

Lønn etter avtale.

Send oss din søknad med CV og bilde via epost til post@hindseter.no!